Tecken om Imam mahdi(as)





"På den dagen kommer vi att vika ihop himlen, som man viker ihop en bok. Precis som vi initierade första skapelsen, kommer vi att repetera den. Det är vårt löfte; vi kommer absolut att fullfölja det.Vi har fastställt i Psalmerna, liksom i andra skrifter, att jorden ska ärvas av Mina rättfärdiga dyrkare.
Detta är ett budskap för människor som dyrkar.(koranen 21:104-106)

Al Sofyani kommer enligt haditherna på tidens slut.Torterar,dödar och erövrar stora delar av mellanöstern.
Imam Mohammed Ibn Ali (A) sade: Al Sofyani är en av sonen till Khaled ibn Yazid Ibn Abu Sofyan(laa).En man vars längd är enorm, i hans ansikte finns några ärr kvar av smittkoppor/vattenkoppor och inuti hans öga finns en vit fläck.

Denna kättare (Al sofyani)som är barnbarn till Moawya(laa),kommer gå på samma spår som sina farföräldrar, en princip som är oacceptabel men dominerar ändå med hjälp av dagens vapens styrka och NIFAQs och FITNA mellan muslimer. Som profeten (sal) sade: (de som hatar oss mest är Bano Omaia, Bano Al-Mughira och Bano Makhzum). Och alla söker efter makt och Guld. Ummas lidelse sträcker sig för att Omaias rep sträcker sig fortfarande i vår tid. Vissa av dem idag är inte fått fader blodet av Bani Omaia men bär samma smutsig och shitani själ och är NAJIS fi Al-wojod.(känn igen dem om du vill vara på rätt sidan)



Khorasani är enligt hadither en said från khorasan.Han kommer kämpa med flera tusen soldater i flera år och sedan återlämnar fanan inshallah till Imam(aj). Said Khorasani är som namnet säger från Khorasan provinsen(Mashhad, där Imam Reza (as) är begravade).En del hadither berättar att Khorasani(ha) kommer inte kunna skaka Imams hand med högra handen efter att ha kramat honom(aj)för att han saknar känsla i den(har ingen höger hand).Han är den som enligt hadither ber gryningsbönen upp vid berg.Honom(ha) känner många igen idag(de som hållit sig på hans sida i tal o handlingar).Inget bra att vi påstår vara säkra på det hela för att bara Gud vet bäst.

Al Hassani: Det pratas om (Al nafs Al Zakia)en ren oskyldig själ.som kommer innan thohor mördas nära Kufa med 70 rättfärdiga män och Kufa moskens vägg kommer att förstöras).Många menar att det kan varit Shahid Said Al Hakim(ra) som är Hassani.
Ps. På Profetens tid fanns inte Najaf och Kufa var under den tiden den mest heliga plats i Irak och idag är Najaf, där Shahid Al Hakim(ra) martyrdes med över 200 män som kan varit 70 av dem rättfärdiga. wa Allah o A3lam.

Det finns många andra tecken som: YAJOJ O MAJOJ(GOG O MAGOG) som kommer rusa fram och förstöra allt som kommer i deras väg i sin strävan att erövra hela världen de kommer att vara i två grupper. Allah (swt) i Sura 18: Grottan (Al-Kahf) säger:
De sa, "O ZulQarnain, Gog och Magog korrumperar jorden. Kan vi betala dig för att skapa en barriär mellan oss och dem?"
Han sa, "Min Herre har gett mig stora gåvor. Om ni samarbetar med mig, kommer jag att bygga en damm mellan er och dem.
"Hämta massor av järn till mig." När han väl fyllt gapet mellan de två klipporna sa han, "Blås." Så fort det var glödhett, sa han, "Hjälp mig att hälla tjära över det."
På så sätt kunde de inte klättra upp på den, ej heller kunde de borra hål i den.
Han sa, "Detta är nåd från min Herre. När min Herres profetia äger rum, kommer Han att låta dammen brista. Min Herres profetia är sann."
Vi den tiden kommer vi att låta dem överfalla varandra, därefter kommer hornet att blåsas, och vi kommer att sammankalla dem alla tillsammans.

Mån och Solförmörkelse i Ramazan: Det kommer ske en Mån och
en Sol förmörkelse i Ramadan är andra tecken.

Glöm inte att Said AyutAllah Aluthma RohAllah Al Khomini Al Mosawi(ra) är en av de mest klara tecken innan thohor.
Det var han som satte den sanna Islam och AhlulBait(as) på världsKartan igen.

Vi känner inom oss att:"Det finns ingen GUD utom GUD och Muhammed är hans profet" och vi vet också att: ljuset tänds i Jorden då är mörkret inget problem.Och det kommer tändas med Guds ljus över hela universum med Guds Khalifa Muhammad(aj) men Alla kommer inte att uppskatta hans ankomst.Al Mahdi(aj) kommer inte ha alla oss på sin sida.Vi skriker idag för hans hjälp men vi kommer vara exakt som shia Ali i Kufa som vände ryggen när deras Imam Zamana(as) ropade på hjälp! Kommer vi kunna höra när de djupa och väldiga harmonierna i tidstecknens symfoni kommer tala om att den underbaraste av alla händelser står för dörren? Höra ropet på den händelsen som är det enda hoppet för världen. Vi vet hur viktig detta är för oss men det är så lätt att glömma den saken, det är så lätt att bli upptagen av en massa världsliga ting, även av goda ting. Vi är så vana vid att höra och se satelliterna cirkulera kring vår värld att vi till och med blir likgiltiga.
Människorna sysslar med så många världsliga ting och kommer glömma denna händelsen som står vid dörren. Tidstecknen går i uppfyllelse mitt framför ögonen på oss. Det verkar ibland som om vi har mer kännedom om vad som håller på att hända och ske än vad ibland Ullema själva har. Räddaren kommer snart. Snart är han här. Är vi redo, är vi klara att kämpa på hans sida?

3 kommentarer:

  1. Det är verkligen bra frågeställningar. Det är nog mer så att Han väntar på oss än vi väntar på honom. Han är redo, men är vi det?

    SvaraRadera
  2. Mycket bra och lärorik blogg mashAllah

    SvaraRadera
  3. Masha2alla keep up the good work :)

    SvaraRadera


Latmiyat al ism al a3zam--lil shay5 hussein al akraf